Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Średnie zużycie energii - jak to u was jest?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="luk511, post: 175957, member: 2653"] wyjazd wczoraj o 4:30 rano ( bateria była pełna o 2:00) mam 15km do A1 , wjazd na A1 w Pyrzowicach w kierunku Gdańska tempomat ustawiony na 95 i tak przed siebie aż bateria wyświetli 50% wtedy powrót - dojechałem tak zjazdu na Grudziądz tam zawróciłem i na pierwszym MOPie toaleta kawa itd , wtedy miałem juz 403km za sobą . Po 20 minutach ruszyłem powrotem aż do zjazdu Woźniki na Śląsku gdzie mam 4 km od niego ładowarkę u znajomego . Klimatyzacja była włączona bo wczoraj było 31 stopni! tylko na sam koniec gdy wszystkie wskaźniki Tesli pokazywały ze skończy mi się bateria 8 km przed zjazdem to ją wyłączyłem - i tak jakieś 4 km przejechałem przy stanie 0% . Myślę ze spokojnie można by przebić barierę 800km wystarczyło by zrobić to w tygodniu gdy jeżdza TIR-y i za takim się schować plus odpowienie przygotowanie samochodu ale nie o to chodziło :) pierwsze 400km miałem średnią 9,7 potem klima zrobiła swoje , na co dzień mam 13-14kwh/100km a jeżdżę dynamicznie zresztą widać to na screenie z 15kkm mam 16,4 ( 18-20 zima i reszta do dziś) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Średnie zużycie energii - jak to u was jest?