@Doktor a w domu nie możesz ładować się na sile? Łatwiej i bezpieczniej, nawet potencjalnie zakładając podlicznik żeby rozliczać energie. A publiczny parking zostaw w spokoju, bo jak ktoś będzie chciał podebrać prąd to znajdzie sposób.
Obecnie mieszkam u teściowej, której dom jest świeżo po remoncie i nie ma gniazdka na siłę, nie chcę nic tam grzebać. W przyszłym roku buduję własny dom, gdzie będę mieć za 1,5-2 lata co sobie wymarzę. Do tego czasu chcę mieć dodatkową opcję trochę szybszego ładowania w pracy, w której jestem współwłaścicielem kamienicy i w sumie też mogę robić co chcę. Nie znam wszystkich sąsiadów, niektórzy tu wynajmują, więc zabezpieczę się przed kradzieżą prądu. Jestem przekonany, że wyłącznik prądu na przycisk, który umieszczę w biurze w pracy nie będzie drogi i spokojnie załatwi problem potencjalnej kradzieży prądu. A najlepszy byłby wyłącznik wifi, żeby bez wchodzenia do środka uruchomić ładowanie, jeżeli będę chciał zaparkować auto w np. w niedzielę i pójść na zakupy na miasto.