Stan pod salonem Tesli na niedzielny wieczór, 5 marca 2023 [foto]

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Przejechałem się pod salon. Moim zdaniem wolnych jest mniej niż 50 procent miejsc parkingowych. Artykuł "Tesla rabaty" <- tutaj.

Salon Tesla - niedziela.jpg

Last edited:

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Tyły salonu:

Salon Tesla Ząbki - niedziela.jpg

Generalnie jeśli ktoś chce kupić samochód, to, podejrzewam, może go odebrać z miejsca.

radioaktywny

Pionier e-mobilności
Na stronie Tesli jest ich trochę do wyboru, z Warszawy. Sądzę że to są auta, które miały potencjalnych właścicieli, a ci zrezygnowali w trakcie czekania.

aadamuss

Posiadacz elektryka
Powoli chyba robi się tak, że auta będą czekały na klientów. Ostatnio widziałem pełny parking Audi pod salonem a parkingi przeładunkowe z pociągów też już są pełne.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
No właśnie tych białych nie ma...

krzyss

Pionier e-mobilności
Na stronie Tesli jest ich trochę do wyboru, z Warszawy. Sądzę że to są auta, które miały potencjalnych właścicieli, a ci zrezygnowali w trakcie czekania.
Oni wcale nie zrezygnowali… zwyczajnie nie udalo im sie dodzwonic do salonu :)

solik

Pionier e-mobilności
Powoli chyba robi się tak, że auta będą czekały na klientów. Ostatnio widziałem pełny parking Audi pod salonem a parkingi przeładunkowe z pociągów też już są pełne.
Ludzie zmienili target, np w salonie mieszanym Lexus/Toyota jest ruch jak na dworcu (i to wcale wiecej nie jest w Toyocie) a obok w Audi i Mercedesie prawie nikogo

Ja z kolei tez wrocilem do zamyslu jednego ICE (akurat dobra wyprzedaz) i drugi bedzie obecny EV do miasta i naokolo.