Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SPACEX, ELON MUSK i okolice
Starlink Forum •
Starlink zrobił ze mnie durnia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Polonus, post: 94354, member: 2177"] Jest jednak nadzieja dla mnie... właśnie na jednym z amerykańskich for dostałem odpowiedź od kogoś, kto jest w podobnej sytuacji i ten ktoś otrzymał zgodę na używanie anteny w czasie ruchu pojazdu. Cytat: [I]"Thank you for reaching out. We recommend changing service to the Mobile Priority plan or opting in to Mobile Priority Data, however, as an early Starlink Flat High Performance customer, your current Mobile service with your hardware will continue to work in motion. Thank you."[/I] Mam nadzieję, że i ja dostanę taką wiadomość, mimo, że aktualnie mam usługę zawieszoną, bo jestem w domu. Starlink umożliwia zawieszenie usługi na jakiś czas, jeśli mamy od nich Internet w kamperku, czy np. w letnim domku. Oczywiście nie byliby sobą, gdyby nie ustalili i tu zasad korzystnych dla siebie. Raz rozpoczęty miesiąc musi być wykorzystany do końca, ale po ponownym uruchomieniu usługi, płacimy od razu. Inaczej mówiąc jak mój miesiąc rozliczeniowy zaczyna się piątego każdego miesiąca, to jeślibym zawiesił usługę szóstego, nie wyłączą jej do piątego następnego miesiąca i nie zwrócą pieniędzy, ale jak ją odwieszam, liczą od razu za każdy dzień. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SPACEX, ELON MUSK i okolice
Starlink Forum •
Starlink zrobił ze mnie durnia