Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Statystyki ładowania w aplikacji Tesla
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Norbert, post: 33527, member: 319"] Masz rację, dokładnie tak trzeba to robić. Inaczej się nie da, natomiast w domu ciężko oddzielić koszta "bytowe" od kosztów jazdy i tu potrzebujemy podlicznik aby móc to robić. Prawda w sumie jest taka, że teoretycznie ta wiedza jest nam potrzebna do niczego :) a zbieramy ją chyba tylko po to aby móc komuś pokazać wyższość EV nad ICE?. Szczerze, to dopiero dziś przyłożyłem dystans z ubiegłego roku do jazdy ICE. Wcześniej się nad tym nie zastanawiałem. Do braku serwisów szybko przywykłem, do tego stopnia, że w moich autach przestałem olej wymieniać ;) ale faktem jest, nie są używane. W tym roku się zlituję chyba nad nimi... Może dlatego relatywnie taka opcja w apce jest mi zbyteczna. Do pewnych celów kosztem dla mnie jest ilość zużytych kWh (porównawczych, sprawności), ale nie sam ich koszt w przeliczeniu na PLN, tylko ilość. PLN mało mnie obchodzą bo tutaj mam pełne pole do optymalizacji tego kosztu i nie widzę potrzeby jego dokładnego liczenia, a w przypadku publicznych ładowarek to apki za mnie pamiętają ile zapłaciłem. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Statystyki ładowania w aplikacji Tesla