Strona www. Konta Tesli

Bronek

Pionier e-mobilności
Co jakiś czas się tam zmienia. Obecnie nie ma referrali, ale mam poprawkę z AWD na tylne koła na AWD wszystkie koła.
Przebłyskuje sklep czasem przy zmianie zakładek .
Oczywiście jak stałem się Polakiem z Brytyjczyka ( wyproszona zmiana UK na PL w adresie do opłat), to wcięło możliwość zakupu Boost'a
Miałem chwilowo w związku z przepisaniem kraju wyśietlane "dwa samochody" ,co oznacza iż auto bylo używane/przepisane i tak to pojawia się to na zmianę. Na razie jest jak było na początku. Co prawda są dokumenty przepisania z żony na żonę (ta sama).
Bordello

Last edited:

nolaan

Zadomawiam się
U mnie kilka razy dziennie leci 504 i w ogóle nie działa. A zawsze jak działa to wolno :) Jak zobaczyłem napęd na tył w zamówieniu to aż zadzwoniłem do Tesli, ale Pani mnie uspokoiła że to znany błąd w tłumaczeniu... ;)

danielm

Pionier e-mobilności
Co jakiś czas się tam zmienia. Obecnie nie ma referrali, ale mam poprawkę z AWD na tylne koła na AWD wszystkie koła.
Przebłyskuje sklep czasem przy zmianie zakładek .
Oczywiście jak stałem się Polakiem z Brytyjczyka ( wyproszona zmiana UK na PL w adresie do opłat), to wcięło możliwość zakupu Boost'a
Miałem chwilowo w związku z przepisaniem kraju wyśietlane "dwa samochody" ,co oznacza iż auto bylo używane/przepisane i tak to pojawia się to na zmianę. Na razie jest jak było na początku. Co prawda są dokumenty przepisania z żony na żonę (ta sama).
Bordello
a widzisz, robiłem dziś podsumowanie miesiąca, spisywałem sesje ładowania SuC ze strony i coś mi tak mało tego wszystkiego tam było, rzeczywiście znikneły refferale i to nie tylko w wersji PL. burdel Panie widze burdel. ciekawe czy na wakacje uda mi się premium kupić :)

sd tosia

Posiadacz elektryka
A właśnie, premium connevtivity - gdy szczęśliwie się uda zamówić, to
* jest to czynność jednorazowa i co miesiąc odnawia się samo
* czy usługa działa miesiąc i trzeba klikać ponownie?

Jeżeli to pierwsze, to w jaki sposób się rezygnuje?

danielm

Pionier e-mobilności
A właśnie, premium connevtivity - gdy szczęśliwie się uda zamówić, to
* jest to czynność jednorazowa i co miesiąc odnawia się samo
* czy usługa działa miesiąc i trzeba klikać ponownie?

Jeżeli to pierwsze, to w jaki sposób się rezygnuje?
odnawia się samo, jak już działa to tam gdzie zamawiałeś masz link do anulowania. jak chcesz kupić na miesiąc tylko to wystarczy kupić i od razu anulować i nie będzie się odnawiać

Bronek

Pionier e-mobilności
Chyba sie odnawia samo i jest a wlasciewie było pole do anulowania na klick.
Teraz zauwazylem jak wchodzi się w zakładkę subskrypcji i zakupu aktualizacji to jest ponowne logowanie i z automatu mamy kraj Stany Zjednoczone (choć po Polsku) i nie da sie tego zmienić
Jest w dalszym ciągu bałagan.
Nie ma tego ze mam te pakiety za fryko i referrali

krzyss

Pionier e-mobilności
Chyba sie odnawia samo i jest a wlasciewie było pole do anulowania na klick.
Teraz zauwazylem jak wchodzi się w zakładkę subskrypcji i zakupu aktualizacji to jest ponowne logowanie i z automatu mamy kraj Stany Zjednoczone (choć po Polsku) i nie da sie tego zmienić
Jest w dalszym ciągu bałagan.
Nie ma tego ze mam te pakiety za fryko i referrali
A przez apke masz referale ?

Bronek

Pionier e-mobilności
A w samochodzie jest pakiet łączności. Zmiana kraju nie pomaga. Zniknęły mi te dwa samochdy i zakładka uzywane. Ale jak znam... To będzie się jeszcze nie raz zmieniało