Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
SuC Białystok
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 15849, member: 6"] Na szczęście tak . Bo ciagnięcie się sprawy wynika ze strachu Urzędnika przed nieznanym , czyli kontrolą , a impuls od np Senatora , Posła, Radnego lub np Prezydenta daje mu złudne poczucie bezpieczeństwa . Bo Oni Urzędnicy chcą zrobić swoja robotę dobrze i iśc do dmu ale w Kartonie zwanym ntą RP, się nie zawsze daje . On biedak nie wie czy jak pójdzie na rekę Obywatelowi nie lamiąc zresztą praw,a a tylko chcąc być proobywatelskim, nie spotka z się z restrykcjami od innego przewrażiwionego pajaca, co stoi od niego wyżej i jak Sanepid sprawdza np nalepki o zakazie palenia itp bo to jest super ważne dla funkcjonowania Kraju. W moim przypadku chcieli ze mnie zrobić importera samochodu marki Tesla, plus wiadoma sprawa z zaświadczeniem o zwolnieniu z akcyzy itd. Samochód kupiony w Salonie w Berlinie został sprzedany kilku po kolei firmom posredniczącym od których ja kupiłem już normalnie . Takie to były czasy i jedyna droga . Co dziwne wszystko zalezało od WK . W jednym szło od reki w innych jak po grudzie. Owszem można było samemu dymać po Urzędach kupić za Odra itp i stracić czas albo jak ja czekać tylko 7 tyg ( tyle wtedy czekało się też m/w na Tesle na Zachodzie) i stracić około 6 tys zł dla posrednika. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
SuC Białystok