Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
SuC Bytom
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 252762, member: 274"] Jadąc 130km/h spod Warszawy (Ożarów mazowiecki) spokojnie dojeżdżam M3LR AWD do Gliwic, więc do Bytomia tym bardziej. Bardzo mnie ten Bytom cieszy, bo następny przystanek do Włoch wychodzi Brno, a jak ktoś leci w stylu Bjorna to trochę podładować w Bytomiu czy na maxa ciągnąc do małego SoC do Gliwic i wtedy ładując do 40-60% Ołomuniec, potem Pojsdorf i małymi ale szybkimi skokami da się w końcu w miarę szybko jechać. Dalej nie to co ICE (przedwczoraj spod Wawy do Villach z 1 tankowaniem za Brnem wyszło ok 9h jazdy) ale trasa EV 1600km do Livorno to już nie 20h jak 4 lata temu ale jakieś 18h, wykorzystując jednocześnie ładowania na jedzenie i prostując nogi). Ice wyszło ponizej 16h, z paroma postojami na siku i jednym długim ponad 1h w Villach na jedzenie, jadąc cały czas 130km/h tam gdzie się dało. Tym razem jechałem w dzień, ale rok temu leciałem w nocy bez długich postojów że zmiennikiem to było trochę ponad 14h te ~1600km. Czekam ciągle na 2x większe baterie w EV i szybsze ladowanie, bo wtedy da się w podobnym czasie już pojechać co ICE. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
SuC Bytom