Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
SuC Legnica
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KrzyCh, post: 214592, member: 2081"] Taka refleksja off-topic: Te wnioski w GUNB mają mnóstwo sekcji i informacji dotyczących sytuacji, gdy coś idzie nie tak (odmowa, opóźnienie decyzji, wezwanie do uzupełnienia danych. Itp. Itd.), a nie nie ma nic o przyspieszeniu decyzji, albo np. o wstępnej akceptacji. Mam nawet wrażenie, że tych “negatywnych” sekcji przybyło ostatnio. Tak jakby rolą urzędu (by design) było odmawianie, opóźnianie, utrudnianie, a nie służenie obywatelom i przedsiębiorstwom… Żyję w tym kraju już ponad 50 lat, a nie przestaje mnie to zadziwiać. Druga ciekawostka to oznaczenia “utrudnienia na drodze” ze względu na np. remont. W Polsce podaje się od kiedy obowiązują te utrudnienia, a w kilku miejscach w Europie podaje się do kiedy będą utrudnienia. Wydaje mi się to bardziej przydatne dla kierowców, ale w ojczyźnie chyba nie dożyję tego 😉. Koniec off-top. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
SuC Legnica