Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
SuC Szczecin
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 150794, member: 6"] [B]Mi jest obojętna sieć, może być cokolwiek byleby było mocne i odpowiednich logicznych miejscach. [/B]Tesla jest teraz ale to nie jest żona po grób więc perspektywicznie mi wsio rybka. Moim zdaniem jest kilka powodów że mało jest Sch.Polska nie USA i Norwegia a marka tu weszła, ot bo wypadało...Raczej testowo i próbnie i późno w stosunku do innych dużych Państwa. Moze próba się uda? To UE w końcu. Specyfika firmy Tesla , sprzedaje samochody a SCh to jej margines i jej reklama, Tesla u nas nie podbijała rynku motoryzacyjnego. Nacisk na rozwój swojej sieci położyła tam gdzie je szło dobrze, gdzie widząc ruch swoich aut mogła i zarobić na sprzedaży nie prądu a samochodów. Grennway i inni zarobić chce na samym ładowaniu, ma pewnie dofinansowanie, itp. Jest skoncentrowany na biznesie z ładowarek. Ogrania umowy z partnerami np handlowym itd.. Ząbki mają dopiero z 2 lata 3 lata temu buda Tesli stała w Warszawie. Nie mając tu swojego operatywnego przedstawiciela, też nie mogła sprawnie rozeznać się w temacie.. Do niedawna sprawy załatwiałem w Berlinie i Holandii Przez poprzednie lata inni też nie brylowali. Kupę ładowarek stało w folii miesiącami i miało zaledwie max po dwa stanowiska o mocy 50 kW. 150 kW Teraz co się ruszyło ale to i tak cienko. A to że widać Tesle na ulicach oznacza tylko że ja widzę np dużo Maltańczyków, Owszem są modne i trochę ich przy rosło ale kundli wciąż jest więcej Elektryki u nas raczkują nadal. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
SuC Szczecin