Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
SuC w Polsce
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="viallos, post: 169702, member: 531"] Potwierdzam prawie wszystko gdyż z zadaszeniem nie spotkałem się ani razu we Francji :) i podtrzymuję swoją opinię o SuC że większość z nich są w beznadziejnych miejscach jeżeli chodzi o podróże długodystansowe. Przy centrach handlowych do których trzeba zjeżdżać i tracić czas - oblegane w dzień - opuszczone w nocy bez dostępu do WC i innych usług typu restauracja itp Przy hotelach do których też trzeba zjeżdżać i generalnie duża część z nich również nie oferuje nawet toalety czy restauracji a w nocy czasami pozamykane. Dlatego często korzystam z Ionity które w większości są na MOPach przy autostradach z całonocnym węzłem sanitarnym i jakimiś przekąskami. Co do cen to im dalej na południe to jeszcze taniej. W Portugali płaciłem nawet po 0,19 centów w Hiszpani po 0,29 centów - moi współtowarzysze podróży w dieslu VW za paliwo płacili częstokroć ponad 2 x więcej. Wiem o czym mówię bo stacji odwiedziłem co niemiara i w ciągu 4 tygodni z małą 3 dniową przerwą w Warszawie zrobiłem takie oto dystanse w 2 tripach do Włoch i Portugali. [ATTACH alt="Tesla_Trips.jpeg"]19386[/ATTACH] [ATTACH alt="Maps_trip.jpg"]19387[/ATTACH] Na samym powrocie z okolic San Sebastian - ponad 2400km na jeden raz jechałem 27 godzin z 10 ładowaniami :cool: [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Supercharger – stacje ładowania Tesli
SuC w Polsce