karol.kar
Posiadacz elektryka
Pojawił się dziś wpis
Jak na Europę, te 14 stacji wygląda bardzo dobrze.
Jak na Europę, te 14 stacji wygląda bardzo dobrze.
po tej stronie ogrodzenia to raczej tylko cała baza ładowania a same stanowiska mają byc od strony ulicy czyli ogólnodostepne.Ciekaw jestem jak człowiek będzie chciał się podładować a oni będą mieli akurat dostawę i cały parking zawalony.
A to nie jest tak że najpierw projekt, pozwolenie/ zatwierdzenie i potem już odbiór jest formalnością? Miałem taką nadzieję że z tych obietnic że będzie SuC to oni właśnie od dłuższego czasu czekali na zatwierdzenie projektu itd. a teraz to już postawić, przykręcić i +/- miesiąc żeby ktoś przyszedł klepnął pieczątkę.A mnie bardziej martwi jak szybko po wybudowaniu uda się odebrać tą stację. Bo nasze przepisy są jakie są.
W lu poszło mega szybko od postawienia do uruchomienia, więc... nadzieja jestA to nie jest tak że najpierw projekt, pozwolenie/ zatwierdzenie i potem już odbiór jest formalnością? Miałem taką nadzieję że z tych obietnic że będzie SuC to oni właśnie od dłuższego czasu czekali na zatwierdzenie projektu itd. a teraz to już postawić, przykręcić i +/- miesiąc żeby ktoś przyszedł klepnął pieczątkę.
Ktos pisal ze 4 na potrzeby serwisu, po stronie serwisu a reszta na zewnatrz ?po tej stronie ogrodzenia to raczej tylko cała baza ładowania a same stanowiska mają byc od strony ulicy czyli ogólnodostepne.
Zajmowanie miejsca bez ładowania pojazdu według taryfikatora to 5000 PLN. Bardzo łatwo oduczyć ludzi od traktowania stanowiska jako parkingu tylko komuś musi się chcieć to zgłaszać.Ktos pisal ze 4 na potrzeby serwisu, po stronie serwisu a reszta na zewnatrz ?
Ciekawe tez jak bedzie z zajmowaniem tych miejsc przez klientow i spaliniaki… tam czesto jest dosc tloczno.
Czas oczekiwania na patrol 3h ?Zajmowanie miejsca bez ładowania pojazdu według taryfikatora to 5000 PLN. Bardzo łatwo oduczyć ludzi od traktowania stanowiska jako parkingu tylko komuś musi się chcieć to zgłaszać.
A to nie jest tak, że dokumentujesz i wzywasz lawetę (ucieszą się) + zgłaszasz? Laweta się uwinie szybko.Czas oczekiwania na patrol 3h ?
Chyba nigdzie na swiecie tak nie maA to nie jest tak, że dokumentujesz i wzywasz lawetę (ucieszą się) + zgłaszasz? Laweta się uwinie szybko.
Miałem jakiś czas temu przypadek że znajomy zaparkował u kogoś w bramie. Straż miejska zadzwoniła (!!!) do niego jakieś 50 minut później mimo że samochód nie był zarejestrowany na niego. Czyli w te 50 minut przyjęli zgłoszenie, odszukali i dodzwonili się do właściciela, wzięli od niego numer do kierowcy i odszukali kierowcę. Czyli jak się chce to można.Chyba nigdzie na swiecie tak nie ma
Musi byc jakis straznik teksasu czy cos… a i tak na prywatnym parkingu nie chca interweniowac.z
Jeżeli ładowarka byłaby w Warszawie to możesz zgłaszać przez aplikację ale na terenie Ząbek chyba telefonicznie. Jest Straż Miejska tam i lubią na Powstańców ganiać z mandatami za parkowanie więc jest szansa że podejmą wyzwanie o ile teren przed płotem nie jest prywatny bo wtedy jakieś inne zasady wchodzą.A to nie jest tak, że dokumentujesz i wzywasz lawetę (ucieszą się) + zgłaszasz? Laweta się uwinie szybko.
nie ma to znaczenia, wybudują w miesiąc i rok będą czekać na UDTKtoś był może ostatnio pod salonem i byłby się w stanie podzielić zaobserwowanym postępem (badź jego brakiem)?