Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Tematy ogólne
Świat to za mało.. czyli auto daje radę tylko prądu brak
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="RadaR, post: 27396, member: 768"] Jeszcze jedna sprawa. Pomysł mi wpadł do głowy już wczesniej ale ta dyskusja mi uświadamia pewną sprawę. Otóż myślałem żeby kupić ładowarkę do domu (charger od Skody/Elli). W Salonie sprzedawca powiedział a po co wydawać 3koła na gadżet, zwykłe gniazdo siłowe ładuje tak samo. WIęc tak uczyniłem. Ale pomyślałem że taka ładowarkę zainstaluje przed domem żeby inni mogli korzystać a ja zminimalizuje opłaty za prąd przy okazji. Mieszkam w Rzgowie przy ulicy którą sporo osób jeździ do Cenrum Handlowego Ptak. Ale w sumie to jest kilometr od S8 i ze trzy cztery od węzła S8/A1 więc owa dyskusja uświadamia mi że moge pomyśleć bardzie globalnie (y) W przyszłym roku zaczynamy budowę nowego domu w okolicy, od Autostrady będzie ciut dalej ale niedużo więc może się zainteresować takim bardziej komercyjnym wykorzystaniem swojego "łącza". Muszę się dowiedzieć ile by kosztowała taka ładowarka powiedzmy 50kW i czy to ma sens bo ładowanie w domu z szybkością 50kW mija się z celem a dla innych moja propozycja była by tylko jako wyjście awaryjne pewnie? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Tematy ogólne
Świat to za mało.. czyli auto daje radę tylko prądu brak