Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Tematy ogólne
Świat to za mało.. czyli auto daje radę tylko prądu brak
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="JareG, post: 27415, member: 416"] Sorry, pomerdało mi się - miałem na myśli GW 90kW przy zjeździe z A1 na DK72, koło Netto. Tam był booster, i piszą ludzie, że wybył. No niestety elektryki dają radę do 100/h, potem jest coraz słabiej. Dopóki nie rozbudują infrastruktury trzeba szanować pedał 'gazu' :D A też czekam na te Ionity przy skrzyżowaniu A1 z A2 w kierunku do/z W-wy, po obydwu stronach - dla mnie to będą chyba najważniejsze ładowarki w PL 🤣 Chyba tylko Tesla daje sobie radę z szybszym jeżdżeniem. Cała reszta to 120/h i finał, powyżej zaczyna się walka o zasięg. Ja bym powiedział, że bardziej piętnujesz elektryki niż infrastrukturę :) W naszym kraju ludzie czytają nagłówki, a potem to już jest coraz gorzej (i tyczy się to też np. kadry profesorskiej na uniwersytetach.. kiedyś mi powiedział taki jeden jak go zapytałem czy przeczytam maila ode mnie i wykonał polecenia z niego - że mail byl za długi.. a to było kilka punktów, specjalnie tak to ułożyłem bo się spodziewałem problemów. Ale że mi wprost człek powie, że nie czytał bo za dużo literków, mimo że Dziekan im kazał na Radzie Wydziału się dostosować.. na to nie wpadłem), więc dobrze jest ważyć słowa ;) :D Infrastruktura u nas jest jaka jest czyli do dupy, ale się zmienia. Jeszcze 2-3 lata temu nie kupiłbym elektryka, bo nie było jak się tym przemieszczać po Polsce w sensowny sposób (słabo z ładowarkami, i małe baterie i słaba wydajność.. a Tesla za droga, TM3 dopiero sie pojawiła), a dziś kupiłem i się przemieszczam. Tyle, że nie spieszę się 🤣 (y) Pozdrawiam [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Tematy ogólne
Świat to za mało.. czyli auto daje radę tylko prądu brak