Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szacowany termin dostawy, a odbiór
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Szatan, post: 10582, member: 357"] Moim zdaniem jak pojawi się więcej aut elektrycznych to będzie więcej miejsc do ładowania, Deweloperzy powinni mieć obowiązek instalowania punktów ładowania wszędzie gdzie są miejsca np w hali garażowej. Jeśli będą robić stacje do ładowania bez wsparcia sprzedaży aut elektrycznych to większość osób które będzie stać na elektryka będzie mieszkać w domach jednorodzinnym i nie będą z tych stacji korzystać co spowoduje iż te stacje nie będą na siebie zarabiać. Też mam PV i którą zainstalowałem z 2x większą mocą niż potrzebuje właśnie pod auto elektryczne, osobiście będę korzystać z stacji ładowania chyba tylko kilka razy w roku. Co ciekawe pod koniec roku kilkaset metrów od mojego domu ma postać stacja SC ale nie potrafię sobie wyobrazic kiedy będę musiał/chciał z niej skorzystać jak mam za darmo ładowanie w domu. Mnie ta dopłata przekonała by brać TM3 SR+ zamiast ID.3 który mi i mojej żonie bardzo się podobał na jeździe próbnej, więc mnie ona nie zachęciła do kupna elektryka a kupna elektryka który jest 50tyś droższy niż oryginalnie zaplanowany. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szacowany termin dostawy, a odbiór