Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szacowany termin dostawy, a odbiór
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="nolaan, post: 6459, member: 239"] Dla mnie nadal jest mało pojęte że w branży w której produkt kosztuje 200k PLN+ obsługa klienta jest na takim poziomie. Polecam np. przejechać się do punktów obsługi fotelików dla dzieci i zobaczyć jaki tam jest customer service. Nie chodzi o to, żeby działy się tam cuda, ale zbiór małych, prostych rzeczy takie jak: oddzwanianie w ogóle lub wcześniej niż po tygodniu, "dzień dobry, jestem X, zajmę się tym, a mój kolega potem zajmie się Y, czy napije się pan kawy". Dobry dealer miał ze mną deal po jednym kontakcie, 5 innych odezwało się do mnie po dwóch tygodniach. W czasach same day delivery itd - szalone. Zamówiłem wczoraj M3LR - póki co termin to enigmatyczny czerwiec, ale sądząc po Waszych historiach i rozpiętości dat to nie powinienem liczyć na samochód wcześniej niż za 2msc. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szacowany termin dostawy, a odbiór