Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szklany dach - upał
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 102830, member: 6"] W moim przypadku Muska jako takiego "poznałem" jak już miałem Tesle od ok roku i mnie akurat On o tyle interesuje, że dopóki jest w Tesli to działa stymulujaco na nietuzinkowe projekty. Wydaje mi się, że po nim przyjdą księgowi jak to bywa w korporacjach. Jest jak piorunochron dla takich m. in jak p0li co mają w przeciwieństwie do fanboyi, fobie i frustrację, bo de facto to podprogową zakamuflowana zazdrość? cHGW co jest motorem takiego zachowania? . I tyle z diagnozowania przypadku. Ja tam nie czepiam się zarządu Fiata czy Citroena itp... Czasem coś mnie zaintryguje w samych autach innych marek Mnie to o robi Musk ni zięmbi ni parzy, widocznie niektórzy Go darzą uczuciami? Dla mnie nic nie było barierą w wyborze elektryka. Pierwszy, to była próba i przypqdek, uległość wobec reklamy. Drugi to polecenie kogoś kto ma. Trzeci to własny wybór najlepszego z dostępnych już czysto wg mnie. Po kilku testach konkurencyjnych aut. Czy Musk tu ma znaczenie? Jw pewnie wytwarza odpowiedni "klimat szaleństwa" , którego wyrazem jest np Cyber Truck, nikt normalny by nie dopuścił do takiej produkcji. Zresztą zobaczymy. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szklany dach - upał