Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Szlabany idiotycznie działające, czy trafiły też na kretyna ?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="zlp, post: 194451, member: 4183"] Tak. Nie podobają mi się mandaty, kary itp. Może Ty je lubisz, ja nie. Jeżdżę i patrzę się na bezsens stawianych znaków i ograniczeń. Im ich więcej, tym większy problem z ich respektowaniem. W końcu dochodzi do tego, że z powodu ich natłoku nie jesteśmy w stanie się do nich dostosowywać. Bardzo mi się podobało na przykład w centrum Lubaczowa. Rynek, a brak ograniczenia prędkości. Każdy mógł bezkarnie śmigać 50. Mógł 50, a nie widziałem nikogo, kto przekraczał 30. Niedawno postawili ograniczenie do 40. OK, 40 to nawet za dużo, bo jak napisałem, tam nikt nie przekraczał 30. Dla mnie to kolejny niepotrzebny znak, powodujący, że inny, ważniejszy tam znak będzie zignorowany. Większość kierowców jeździ instynktownie. Są warunki, jedzie się szybciej, nie ma warunków do szybszej jazdy, zwalnia się. Owszem, jest jakiś % kierowców, którzy jeżdżą "szybko ale bezpiecznie". Jednak dla nich nie warto stawiać ograniczeń, bo i tak ich nie będą respektować. Ogólne 50 w zabudowanym wystarczy, a pozostałym dodatkowe ograniczenia nie spowodują że z powodu natłoku zignorują znaki. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Szlabany idiotycznie działające, czy trafiły też na kretyna ?