Jeśli się pomyli, to możesz zmienić ręcznie na ekranie.Ustawiłem żonie dostęp w telefonie i profil przypisałem, wszystko śmiga.
A co bedzie jak oboje gdzies pojedziemy? Naprawde zakuma gdy ja podchodze jako kierowca i od razu moj profil wskoczy?
Elon zapyta które z was jest trzeżwiejsze - każe iść prosto po lini przed autem i ustawi profil auta dla osoby ktora będzie bardziej trzeźwa ;-) a tak na serio - będzie Pan zadowolonyUstawiłem żonie dostęp w telefonie i profil przypisałem, wszystko śmiga.
A co bedzie jak oboje gdzies pojedziemy? Naprawde zakuma gdy ja podchodze jako kierowca i od razu moj profil wskoczy?
Z tego co pamiętam jeden profil można ustawić jako główny (primary), u mnie to jest telefon żony bo to ona głównie jeździ autem.Elon zapyta które z was jest trzeżwiejsze - każe iść prosto po lini przed autem i ustawi profil auta dla osoby ktora będzie bardziej trzeźwa ;-) a tak na serio - będzie Pan zadowolony
180-350Ile obecnie w okresie zimowym model sprzed liftu, 3, standard, produkcja 2023 przejedzie zimą na pełnej baterii na trasie, powiedzmy autostrada 110-140km/h, z włączonym ogrzewaniem? 300km jest realne? Czy bardziej 250km?
duża różnica dla tesli 110 a 140 km/h - przy 110 km zuzycie mam 14-16 kwh a przy 140 km/h 17-19 kwh, a poruszam sie w zakresie 115 -135 km/h to zużycie średnie na autostardzie mam 16 kwh czyli 60(pelny aku)/16(srednie zuzycie) = 375km - ale do zera nie dojedziesz wiec realnie 300 km można przyjać a jak bedziesz 140-160 km/h grzał to licz zuzcie na posiomie 18-19kh czyli co 250 km ładowanie.Ile obecnie w okresie zimowym model sprzed liftu, 3, standard, produkcja 2023 przejedzie zimą na pełnej baterii na trasie, powiedzmy autostrada 110-140km/h, z włączonym ogrzewaniem? 300km jest realne? Czy bardziej 250km?