Jacek 3

Zadomawiam się
Tak to jest u nas z tzw. "prezentami świątecznymi", niestety.
Nie ma zniżki za zakup na cały rok ?
W apce tak to wygląda. Więc raczej nie.

Attachments

• Screenshot_2022-12-09-23-38-38-691_com.teslamotors.tesla.jpg
    Screenshot_2022-12-09-23-38-38-691_com.teslamotors.tesla.jpg
    300,8 KB · Liczba wyświetleń: 43

Phitherek_

Posiadacz elektryka
było za darmo przez długi czas więc nie rozumiem płaczu. po co za cały rok jak w każdej chwili możesz zrezygnować?
Niektórzy dopiero co zaczęli :D.

Pabloss

Posiadacz elektryka
a co daje łączność premium i jak to się ma do "nie premium"
ok już znalazłem - czyli trzeba założyć 35 zł/m-c aby mieć pełną funkcjonalność w Tesli

SkropMe

Zadomawiam się
Panowie lampy zaparowały, mam zdjęcia. Umawiać serwis mobilny?

Attachments

• 8CEEF4F6-CFB0-4418-ABBF-BAD42A6A65A6.jpeg
    8CEEF4F6-CFB0-4418-ABBF-BAD42A6A65A6.jpeg
    1,5 MB · Liczba wyświetleń: 77
  • 5FB2F0DC-4926-4209-A9D5-58FDA640BBD7.jpeg
    5FB2F0DC-4926-4209-A9D5-58FDA640BBD7.jpeg
    1,5 MB · Liczba wyświetleń: 64

Bronek

Pionier e-mobilności
a co daje łączność premium i jak to się ma do "nie premium"
ok już znalazłem - czyli trzeba założyć 35 zł/m-c aby mieć pełną funkcjonalność w Tesli
Albo zrobić hotspot z telefonu i ustawić by po ruszeniu zostało wifi

Michal

Moderator
Panowie lampy zaparowały, mam zdjęcia. Umawiać serwis mobilny?
Przy takim zaparowaniu i tak nie wymienią.
Możesz zgłosić i wrzucić te zdjęcia ale raczej nie nastawiaj się na naprawę. Kondensacja jest normalna i tylko jeśli pojawiają się krople, to podejmą si wymiany.

SkropMe

Zadomawiam się
Przy takim zaparowaniu i tak nie wymienią.
Możesz zgłosić i wrzucić te zdjęcia ale raczej nie nastawiaj się na naprawę. Kondensacja jest normalna i tylko jeśli pojawiają się krople, to podejmą si wymiany.
Dzięki bardzo, to nie zgłaszam

Darek1

Posiadacz elektryka
mam znajomego szefa warsztatu, całoroczne polecił mi bridgestone bo był na testach i wyszły fajnie. przejeżdziłem 2 lata i zrobiły się strasznie głośne, do tego stopnia że myślałem że silnik mi pada. zrozumiałem że to opony gdy dostałem auto zastępcze na czas naprawy i właściciel zastępczego powiedział żebym się nie przejmował hałasem bo ma wyząbkowane opony. zmienilem na zimówki pirelli sottozero i zrobiło się w aucie cicho
Osobiście uważam, że premium całoroczne (czyli np. Bridgestone, Michelin CrossClimate, Pirelli) są jak zimówki z średniej półki.
Przeszedłeś na premium zimówki, to musiała być jakaś różnica.
Jednak zimy są u nas coraz łagodniejsze, służby drogowe są coraz mniej zaskoczone zimą, dlatego przeszedłem na całoroczne.
Jak docisnę gazu na śniegu to włącza się trakcja, ale na razie bez problemów z podjechaniem pod górkę czy wyrzucaniem z zakrętu