Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 110500, member: 6"] Gdyby smartwach z esim dalo się połączyć z Teslą, to chodził bym tylko z zegarkiem. Esim w smarwachu i na słuchawkach kostnych, to też nie jest złe Ale smarwach (esim, lte, nfc) ma czasem przymulenie jako kluczyk, bo lubi być oszczędny, niemniej to wygoda (Czekam na kolejnego Ticwatcha 5 pro ale z lte na razie jest gsm) Ad Dual sim, to mialem kuriozalny przypadek. Dual sim to takie przekierowamie ale nie w przez telefon a ich system. Jak się okazuje, dual si ma oddzielny numer którego my nie widzimy. To tak jwk bym przekierowal wszystko na inny numer jak na głównym nie odbieram. A dlaczego to wiem? Bo kiedyś zrezygnowalem z dual sim do swojego numeru służbowego i po kilku miesiącach , facet z Bydgoszczy, jak wsiadal do auta a wykupił sobie do niego też dual, odbierał połaczenia na moj nr telefonu. Ponad miesiąc to trwalo, bo gość ktorego namierzyłem, nie chcial tego zgłosić, bo mu bylo milo że kobitki do niego dzwonią . A ja traciłem kasę. Dali mu mój stary wew numer duala ale coś nie pykło w systemie. Beszczelny ch.. j, nawet po kilku tygodniach chciał abym mu coś załatwił ze swojego fachu. Ale jak prosilem ciula, aby oddał wadliwą kartę, to nie... Musial Plus zadziałać, a to trwało [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź