Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="daniel, post: 112031, member: 885"] Naprawione na gwarancji owszem. Przy czym jak wracałem z Berlina to uciekł mi czynnik z klimatyzacji. A po dwóch tygodniach zauważyłem, że ktoś zarysował mi zderzak i wygiął lekko element. Mam zdjęcia przed i po wizycie w serwisie. Jeszcze nawet to bym przełknął, ale serwis powiedział mi, że nie wiedzą kto to zrobił, ale nie oni. Parking przed serwisem jest otwarty, a ich ubezpieczenie tego nie obejmuje, więc co najwyżej mogą mi to po taniości zategować. Nie dość, że odbieram uszkodzony samochód to jeszcze mam zapłacić za naprawę. Dobry deal. Tłumaczyli, że oni skończyli w piątek, a ja odebrałem samochód w niedzielę rano. No bo musiałem dojechać z Poznania, a nie będę jechał w ciemno żeby mi przesunęli termin odbioru z piątku na poniedziałek, bo coś. Jeszcze wystawili samochód z 18% przez co nie miałem Sentry, a w rozmowie przez aplikację potwierdzili, że go naładują. Więc jeśli chodzi o moje doświadczenia z serwisami to 2/10. Znam też parę przypadków z Niemiec gdzie Tesla robiła Pfusch. Niedokręcone śruby, M10 wkręcone w gwint M8. Jeśli w Excelu jest na zielono, a wyjeżdżają takie przypadki, to nie jest do końca dobrze. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź