Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="daniel, post: 113097, member: 885"] Tyle go obejrzałem, że zrobiłem zdjęcia. Tak naprawdę musiałbym pojechać na myjnię i obejrzeć dopiero wtedy. Nie rzuciło mi się w oczy, a stałem dokładnie naprzeciwko tego. Ich linia obrony jest taka, że jak oni wyjeżdżali samochodem to wszystko było ok. Wyjechali w piątek po południu, a ja przyjechałem w niedzielę rano. Parking mają otwarty, więc mógł to zrobić ktokolwiek kto tam przejeżdżał. Zmyliła mnie informacja na fakturze, że po 4 dniach mogą zacząć pobierać opłaty za parkowanie. Uznałem, że mam czas kilku dni na odbiór bez problemu. Gdybym dostał samochód zastępczy to przyjechałbym w piątek wieczorem, a tak musiałem sobie zorganizować czas i bilety. Rozmawiałem też na infolinii wcześniej, kiedy miałem zostawić samochód, że jak pojadę na majówkę i nie będzie miejsc na parkingu to mogę zostawić im go na ulicy (i dać znać w aplikacji), ale "wtedy nie odpowiadają za niego", a mogą przechodzić jakieś demonstracje w tych dniach. No więc uznałem, może na wyrost, że jak jest u nich na parkingu to odpowiadają za niego. Do tego potwierdzili mi w aplikacji, że go naładują, a nie zrobili tego i przez to nie miałem żadnego Sentry. No i ich kamery nic nie złapały. Szczerze mówiac to śmierdzi mi to, ale zrzucam to na burdel organizacyjny, a nie machlojki, ale też mi to przychodzi do głowy, bo "przypadków" było dużo. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź