Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="daniel, post: 117886, member: 885"] 1/ 2/ Tak samo. W warsztatach często mają podnośniki z taką gumą, więc krążki wręcz zawadzają, ale w sumie to nie pozwalają się pomylić gdzie podłożyć podnośnik. 3/ Tu nie wiem. W Skodzie mam i jest to upierdliwe. W Tesli nie planuję. 4/ Ja dostałem: listopad 2022. Chyba już teraz dają jako standard. 5/ Nie mam pojęcia. 6/ Wysypiska raczej nie. Musiałby być naprawdę mocny zapach. W Model 3 jazda za kopcącym samochodem to straszny smród. Jak przejeżdżałem przez smugę dymu z jakiegoś domu to też czułem. To jedno z większych rozczarowań po zakupie. W poprzednim samochodzie (Octavia III) aż tak tego nie czułem. Nie wiem czy to kwestia tego jak samochód pobiera powietrze czy jak, bo raczej nie miałem lepszych fitlrów. Niby Octavia ma jakiś system zamykania obiegu po wykryciu spalin. Tego brakuje w Tesli? Podobno wszystkie pozostałe modele Tesli mają większe filtry i lepsze rezultaty. W M3 się taki filtr nie mieści. Bjorn testował jakieś zamienniki z filtrem węglowym i niestety też śmierdziało z zewnątrz. Chętnie bym to poprawił w swoim aucie. Gdyby ktoś wymyślił jak zamontować czujnik jakości powietrza, który zamykałby obieg automatycznie to byłoby zarąbiście. Jechałem kiedyś z czujnikiem jakości powietrza z Ikea i potwierdza to co czuję nosem. Zielone dobrze, żółte ostrzeżenie, czerwone źle. [ATTACH type="full" alt="1696283979818.png"]13628[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź