Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="newbe, post: 13556, member: 58"] Mi chodzi o to że pani na telefonie uprzejmie twierdziła że w Ukrainie będzie i Internet w samochodzie I assistance w razie przebicia opony czy innej usterki. De facto (bo tam byłem) internet przestał działać 5 km od granicy I póki nie umieściłem dodatkowy smartfon z Access Point w samochodzie to nie miałem sterowania zdalnego, powiadomień o wywołaniu alarmu, nie mówiąc już o Spotify w drodze. Domniemam się zatem że pani po prostu nie miała racji I wprowadziła mi w błąd prawdopodobnie nie świadomie... Domniemam się też że z assistance nie było by różowo, aczkolwiek dzięki przepompowaniu opon do 3.2 bar nie uszkodziłem ani felgi, ani opony... Jak ktoś pojedzie do Ukrainy I spróbuję skorzystać z assistance i podzieli się swoim doświadczeniem to będzie faktem. A póki co nie mamy dowodów ani że działa, ani że nie działa. Węgry to jednak Unia, jakby to była Serbia czy Macedonia to można by było na tej podstawie sugerować jak by to działało w innym kraju nie unijnym... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź