Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="ken-wywietrznik, post: 14876, member: 170"] Ale tu nie chodzi o żadne argumenty. Ja całkowicie się zgadzam z tym, że Autopilot w Tesli spoko działa. Nie wiem czy lepiej niż u innych producentów asystent pasa ruchu + aktywny tempomat, bo nie jeżdżę samochodami innych marek i nie porównuję 🤷♂️ Szczególnie na autostradzie dużo korzystam i mocno odciąża kierowcę. Moja uwaga wynika tylko i wyłącznie z dwóch powodów: * Jako (były?)motocyklista nienawidzę ludzi, którzy korzystają z telefonu w czasie jazdy. Nawet jak to jest 5km/h i nawet jak to jest na autopilocie na autostradzie. Laptop to jeszcze stopień wyżej. * Jako uczestnik bezsensownych spotkań nienawidzę ludzi, którzy "przychodzą" i nie są w stanie uczestniczyć. Albo coś tam sobie pracują na boku, albo nie słuchają, albo zmywają naczynia. Prowadzenie samochodu w tym czasie to kolejny stopień wyżej. IMO to pokazuje brak szacunku dla 1: innych uczestników ruchu, ich zdrowia i życia, 2: współpracowników. Więc jak połączyłeś obie grupy, to klątwa z automatu 🤷♂️ [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź