Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 15225, member: 274"] Miałem tak samo z odbiorem jak Ty, sporo poprawek itd (jest opis na forum), ale zdecydowaną większość zrobili w czasie wizyty, niektóre przegapili to umówiłem się raz jeszcze i wszystko poprawili oprócz porysowanych osłon podwozia, bo to podobno zamówili i nie mogą dostać. Teraz jestem bardzo zadowolony ze spasowania i wyglądu auta, udało się nawet zrobić ten cholerny trójkąt przy lusterku który się wysuwał i gwizdał w czasie jazdy (dwa podejścia), autko jest zdecydowanie cichsze gdy jest równo spasowane, klamki zlicowane a światła i charge port nie wystaje poza obrys. Generalnie im mniej wystaje tym ciszej. Dorzuć sobie osłonę termiczną dachu to jeszcze hałas się od szyberdachu nie odbija i jest zupełnie klasa. Tak że dobrze że spisałeś, masz się na co powołać a po jednej lub dwóch wizytach będzie naprawdę dobrze. Jednak zaznaczam cały czas że szkoda że ich kontrola jakości przed wydaniem nie wyłapuje takich rzeczy i nie poprawia, bo wnosi to jednak dodatkowy niemiły akcent do radości z pierwszej jazdy (mi od razu po wyjeździe z salonu zaczęło gwizdać głośno przy lusterku). Takie przeniesienie ich obowiązków na klienta - wiem że jak im się zwali na plac to trzeba szybko popchnąć, ale nie każdy mieszka jak ja w Wawie i nie każdy może sobie podjechać kiedy chce. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź