Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 185557, member: 274"] Wyciszałem nadkola, trochę to dało, ale bez rewelacji. Generalnie panuje opinia że przez sportowe nastawy zawieszenia to auto jest trudne do wyciszenia (wersja Pre-HL) gdyż to co słyszysz to głównie szumy powietrza (te mi mało przeszkadzają, najbardziej te od dachu szklanego) oraz właśnie wibracje od opon przenoszone przez zawieszenie (szumy z buczeniem od nawierzchni, np beton - tych nie znoszę). ALE: Ja mam słuch muzyczny i generalnie wszystkie samochody oprócz tych z VAG wyciszałem i zwykle nie do końca jestem z efektów zadowolony. Zresztą: po hype na M3HL się przejechałem i też dla mnie jest bez rewelacji, dalej jest hałas od kół, a w dodatku na 100% jakbym założył Michelin PS4 lub Falken F520 to było by jeszcze głośniej, a na e-Primacy bałbym się jeździć tak jak się Teslą M3 powinno jeździć :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź