Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Stef, post: 40721, member: 839"] Poradźcie proszę co robić. Odebrałem trzy tygodnie temu TM3 LR. Zadowolenie z zakupu i wrażenia z użytkowania super. Dzisiaj wybraliśmy się pierwszy raz w dłuższą trasę trasę z trzema ładowaniami na SuC. Po pierwszym naładowaniu w Lućmierzu ledwie odjechałem zawiesiły się kamery, zapaliły kontrolki od ciśnienia opon oraz hamulca postojowego, które co jakiś czas zapalały się i gasły i wysiadło LTE, zawiesiła się navi, wyskoczył komunikat że wzywanie SOS nie działa i należy skontaktować się z serwisem. Zatrzymałem się, zrobiłem miękki restart, pomogło. Po następnym ładowaniu w Kostomłotach sytuacja się powtórzyła. Ponownie restart pomógł. Za trzecim razem ten sam problem pojawił z kolei kiedy dojeżdżaliśmy do SuC w drodze powrotnej. Nie wiem czy to istotne, mam wersję oprogramowania 2022.8.3 dodatkowo dokupiłem Acceleration Boost, ale z tego co mi powiedziano w serwisie już po fakcie nie będzie działał dopóki nie przyjdzie upgrade softu. Zgłaszać temat do serwisu czy jest jakiś magiczny hakentrik na takie usterki?. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź