Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="adamk, post: 70949, member: 1447"] Dzięki wielkie, bazowałem na tym co było na stronie ze specyfikacją auta a tej powyzszej informacji nie mogłem znaleźć. Co prawda tutaj nie ma podzielonego tego na RWD, LR i Perf, ale skoro mówicie że nikt nie słyszał o tym żeby miało na EU być inaczej, to narazie zakładam, że będzie 11kW. Jestem jeszcze przed odbiorem, więc sprawdzę jak będę miał auto u siebie. Mam jeszcze jedną zagwozdkę. Czy żeby dostać się do klucza API i refresh tokena, trzeba mieć dostęp do głównego konta, czy konto kierowcy wystarczy? Podobno mam dostać konto kierowcy, ale chciałbym móc się spiąć z API, żeby używać apek typu TeslaMate i ogólnie sobie przez API zautomatyzować łądowanie w zależności od prądu generowanego przez PV. Jako kierowca też nie miałbym dostępu do zgłoszeń serwisowych (np żeby zamówić wall connector) ? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź