Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bartosz, post: 9688, member: 178"] Mnie nic nie zdziwi, ja we wszystko uwierzę, no może tylko nie uwierzę w egzemplarze bez żadnych wad. Niemniej bardzo bym chciał to zobaczyć, musiało to fajnie wyglądać. A teraz na poważnie. Systematycznie używam autopilota, ale dzisiaj sobie uświadomiłem, że tak na prawdę jestem głupi, naiwny i nieodpowiedzialny, ponieważ powierzam swoje życie i życie rodziny oprogramowaniu firmy, która nie potrafi nawet zrobić tak banalnej rzeczy jak automatyczne wycieraczki, co jest śmiesznie proste w porównaniu do autonomii jazdy, nawet w podstawowej wersji. Oczywiście trzymam ręce na kierownicy i patrzę przed siebie, ale mimowolnie w jakiś sposób ufam tym mechanizmom, spoglądając np. na coś przez boczną szybę, czego nie zrobiłbym prowadząc sam. Przecież nie ma żadnej gwarancji, że ten samochód gwałtownie nie skręci w bok i nie roztrzaska się o barierki energochłonne, a ja nawet nie zdążę zareagować z powodu uśpionej czujności. Tym bardziej, że systematycznie zdarza się, podjeżdżając do bramek w Lubiczu na A1 jadąc od strony z Gdańska, że system bezpieczeństwa samochodu zaczyna ciągnąć auto w bok, ponieważ myśli, że przekraczam linie ciągłą. Tyle, że tam na asfalcie nie ma żadnych oznaczeń poziomych w tym miejscu, za to są pęknięcia wzdłużne w asfalcie zasmarowane czarnym lepikiem. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź