Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Tak się dla nas kończy uzależnienie od dostaw paliw kopalnych
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 201170, member: 6"] Jak to jakich ? Jak chcesz .To krzywa grzewcza jw . Jej podbicie. Czsy rozbiegu pomp czsy wybiegu .Temperatury ...histerezy. Tryby Auto , TrybTime, Tryb Eco ( w tanim prądzie . Anyleginell, Pozwolenia lub nie na grzałki , pozwolenie na tylko w tanim prądzie . Ustawienie w trybie time lub eco temperatur w poszczegolnych strefach . Temperatury minimalne i maksymalne dla startu i wyłączenia w zależności od warunkow Czasy sekwencji czasy wymoszonych postoi i.....itd itp A mam pompę gdzie do wszystkiego i tak mi nie dają dostepu a nowej aplikacji tym bardziej Sa inni producenci co pozwalają na wiele więcej Na zdjęciach tylko kilka przykładowych ekranów z 2ch aplikacji i serwisowego menu. Nie zmieniam niczego o czym nie wiem. Mam dwa auto mechanizmy Crot i Reg+ i ich siłę dzilania tez można modyfikować w zależności jaki ma się .dom (stary czy nowy energetycznie) Jak ktos chce i lubi to może mieć zabawę [B]To tylko kilka ekranów . Dlatego aby nie grzebać wielu nie pozwala na takie coś. Można spieprzyć i marudzić że nie działa jak trzeba a do tego zawsze serwis ma co robić i to nie za darmo.[/B] [ATTACH type="full" alt="20220913_153448_copy_1008x454.jpg"]23169[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="Screenshot_20241217-045103_copy_441x368.png"]23170[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="Screenshot_20241209-084115_copy_441x368.png"]23171[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="Screenshot_20240707_103653_EurosSmart_copy_270x600.jpg"]23172[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="Screenshot_20241030-130946.png"]23173[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Tak się dla nas kończy uzależnienie od dostaw paliw kopalnych