Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Fotowoltaika / PV
Fotowoltaika – Wasze doświadczenia
Taryfa G12 i G12w
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="STMS, post: 165991, member: 1948"] Energa G12R w tej chwili jest najkorzystniejsza - w szczycie nic nie dopłacamy a poza szczytem jest taniej na stronie Energa nie można zmienić taryfy bo formularz jest tak zdefiniowany aby wpaść na minę i zaakceptować pakiety TS czyli takie co mają dodatkowe abonamenty od 1 stycznia 2025 + niewiadome opłaty pojechałem więc do punktu i się zaczęło ... panie mnie przekonywały, że G12R nie istnieje od 1 lipca ... jak zagroziłem zrobieniem zdjęcia kobiecie + spisaniem imienia i nazwiska i złożeniem skargi do URE i UOKiK to się nagle okazało, że przyszła kierowniczka i taryfa G12R się znalazła ... ale kierowniczka przekonywała mnie jakimiś wydrukami, że ceny tam są po 1,5 za kWh itd - specjalnie to robią aby nikt się nie zdecydował w końcu dały mi druk do wypełnienia i po wypełnieniu chciałby abym bez potwierdzenia złożenia wniosku wyszedł z lokalu ... 🤣 czyli by pewno wyrzuciły do kosza mój wniosek ale zrobiłem im psikusa i kazałem zrobić KSERO + złożyć podpis z datą odebrania na końcu Panie doznały "olśnienia" i się okazało, że w ciągu max 14 dni będę miał zmienioną taryfę ... ale beton ... uważajcie na to aby Was nie wrzuciły na miny typy umowa TS II TS III itd [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Fotowoltaika / PV
Fotowoltaika – Wasze doświadczenia
Taryfa G12 i G12w