Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Fotowoltaika / PV
Fotowoltaika – Wasze doświadczenia
Taryfa Pstryk - ceny dynamiczne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="tlisek, post: 232776, member: 5119"] Z tego co pamiętam, na appce nie widziałem pełnej ceny z dystrybucją dopóki nie miałem z nimi umowy (logiczne w sumie - nie wiedzieli gdzie jestem) I dla mnie też jest to nieco niezrozumiałe - w jednym miejscu pisze, że "pełna cena zawiera wszystkie opłaty zmienne (cena energii, dystrybucja, VAT, akcyza) i nie zawiera stałych miesięcznych opłat dystrybucyjnych". Jest info "żeby je zobaczyć, przejdź do zakładki koszt prądu". Ale po przejściu do tej zakładki widzę dokładnie te same wartości (może 2gr różnicy). Czyli na potrzeby obliczenia końcowej faktury dla mnie, powinien działać mój wzór podany wyżej Edit: Na przykładzie, dziś między 19 a 20 mam zużycie 1.38kWh, "pełna cena" na pstryk to 1.39PLN/kWh (cena z TGE + 0.45PLN/kWh ) * 1,23. Licząc mamy 1.92PLN. W zakładce "Koszt prądu" mam 1.94PLN [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Fotowoltaika / PV
Fotowoltaika – Wasze doświadczenia
Taryfa Pstryk - ceny dynamiczne