Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Fotowoltaika / PV
Fotowoltaika – Wasze doświadczenia
Taryfa Pstryk - ceny dynamiczne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="STMS, post: 233196, member: 1948"] trochę wymyślasz ... drugi licznik to spory koszt nie wiem czy się zwróci kiedykolwiek ... nie piszemy co będzie od 1 X bo tego nikt nie wie więc jakiekolwiek analizy możemy robić TYLKO na aktualnych danych nie piszę też o bardzo indywidualnych przepadkach bo ZAWSZE się znajdzie wyjątek potwierdzający regułę, że się nie opłaca generalnie a temu jednemu się opłaci bo lubi życie układać wg cen prądu chodzi o ogół - czy to G12R czy to G12W w większości przypadków aby zaoszczędzić w DOMU trzeba robić wygibasy i życie przestawić na harmonogram wg cen "Rynku Dnia Następnego" co wg mnie jest po prostu marnowaniem życia. PS. nie jeżdżę mało EV ... może dużo też nie [30 kkm rocznie] a moje rachunki za ładowanie auta w [B]DOMU AKTUALNIE[/B] to od 400 do 800 zł za 2 miesiące ... gdzie tu szukać oszczędności dla 200 zł przestawiać życie ... serio bardziej bolą mnie ceny publiczne DC/AC ale to temat na inną dyskusję [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Fotowoltaika / PV
Fotowoltaika – Wasze doświadczenia
Taryfa Pstryk - ceny dynamiczne