Przy czym po drodze na Ionity drożej nie będzie, za to może być taniej (Austria i Słowenia).Zawsze dostawałem fakturę w walucie kraju, w którym się ładowałem. Te ceny powyżej obowiązują w PL, jak klikniesz sobie w "Pobierz pdf" to Ci się ściągnie cennik w innych krajach
Zawsze to nie, były parkingi, gdzie słupki były za bramkami płatnego parkingu np. Natomiast miejsca do parkowania we Włoszech są zaznaczone niebieskimi liniami i akurat tam, gdzie ja parkowałem linii niebieskich przy słupkach nie było i te miejsca były wyłączone z płatnego parkowania. Pewnie to zależyTak na marginesie, to ładowanie na słupkach AC we Włoszech zawsze zwalnia z płacenia za parking? Czy nie ma problemu że zajęte są przez spalinowe lub przez inne lądujące się EV?
Byłby, gdyby nie Ford Ambasador w modelu Explorer.Ma ktoś porównanie Tavascana do Tesli Y? Z tego opisu Tavascan dobrze wypada i może być ciekawym autem.
Explorer jest trochę mniejszy niż Tavascan, ale w ambasadorze jest też odrobinę droższe Capri, a to już gabarytowo dokładny odpowiednik Tavascana.Byłby, gdyby nie Ford Ambasador w modelu Explorer.
Cupra jest ładniejsza, ale nie warta prawie dwukrotnie większych wydatków.
Od Tesli oczywiście oba auta wyjdą lepiej, zwłaszcza jak ktoś się nie godzi na zastąpienie wyposażenia samochodu jednym ekranem.
Mniejszy czy krótszy?Explorer jest trochę mniejszy niż Tavascan,
No właśnie.Ta różnica w długości przekłada się na miejsce w bagażniku.