Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
CHIŃSKIE Samochody Elektryczne
Inne marki, inne modele i pozostałe pytania
Ten rok 2025 będzie należał do chińskich producentów
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 238037, member: 6"] Ma znaczenie bo cena ceną to bylo minęło kupiliśmy o ile to nie kredyt czy leasing, zapominamy ten ból . .a nie jest miło latać po serwizach i wydawac kasę. Przy niektorych markach jest jej troche . Straszą do tego czasem utratą gwarancji itp . W T3 raz smarowalem sworzeń za 50 zl u Pana Janka od 2019r (2 auta tej marki) . 2x wymienilem kabinowy filtr , reszta 3x był mobiny do pierdol , raz wahacze przy okazji , bo byla cicha akcja ale to w 2020r Kiedys problemem byla odległość do serwisu , teraz jest mobilny i.Moim zdaniem super pomysł , nawet w celach dignostycznych gdy coś nas niepokoi a Pan Janek jest na urlopie .Tesla się nie czepia też przeróbek. Oby inni tak zrobili to dodatkowo wzrośnie ich konkurencyjność . Jak dla mnie sama sprzedaż jest też dobrze pomyślana , a szczegolnie konfigurator , bez gimastyki w wyborach . Pamietam jak kupowałem jakiegokolwiek wypasa... . Niby wiedzialem wszystko i niby wybralem jak chciałem ,ale tak nie bylo , bo jedno wykluczlo drugie lub czegoś nie mozna bylo wybrać bez tego ......itd .3 dni wybieralem a i tak spieprzylem , po czym w salonie poprawili a dostarczyli i tak bez tego co mialo być ... Zmiana obszyciaa kierownicy 5 mhcy wiecej czekania .A wtym czasie juz mi ochota prawie odeszła ... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
CHIŃSKIE Samochody Elektryczne
Inne marki, inne modele i pozostałe pytania
Ten rok 2025 będzie należał do chińskich producentów