Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla 3 - dziwny defekt progu. Wada?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Gingol, post: 245643, member: 2643"] Piątek po południu, humor doskonały. Słońce świeci. Wracam do auta z zakupów i w oczy rzuca mi się lewy próg. Myślę sobie - brudne. Podchodzę bliżej, schylam się - tętno wyższe. Okazało się, że mam nowe nabytki. Załączam zdjęcia. Od kamieni? Pierwszy raz spotykam się z sytuacją w której zrobiła się taka „pajęczyna” do podkładu. Co więcej (strzałka na górze) lakier jakby spuchł od środka. Co Wy na to? Atakować specjalistów z Tesli i reklamować powłokę? Ktoś przerabiał temat? Miałem identyczny model, o wiele wyższy przebieg i poza oczywistym punktowymi odpryskami od kamieni nigdy nie spotkałem się z czymś takim. Obserwuję też fakt, że próg żółknieje w porównaniu do reszty, ale w poprzedniej było tak samo - to też słabo wygląda i ciekawe czy łapie się pod gwarancję… Tesla 3 RWD, 2022, rejestracja 2023. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla 3 - dziwny defekt progu. Wada?