Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla 3 facelift 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 111103, member: 6"] Pierwszy diller Toyoty w Nowogardzie, pierwsza Toyota Corolla, trofeum mojej ofiary jako nożownika : Miss Polonia... Wtedy takie auta stały, na placu, szare, jak zakurzone, jak brudne... Gazety się rozpisywaly jak to nie dba sie o samochody, na które Polak cieżko pracuje... A to byl wosk czy inny szuwaks aby nie zgniły na statku Tak teraz dopatrujemy się wielu rzeczy, a to w konsekwencji może nie być już tak spektakularne auto jak do tej pory? Tylko rozwiązania techniczne będą inne lecz tych nie będzie widać, bo czy to np zagiecie błotnika i czy lampy będą takie lub siakie , to kwestia formy do plastiku i giętarki itd. Jak wyżej pisałem mnie intersuje co z komfortem i jazdą? Czyli :zasieg /przyśpieszenie /napęd ; kamery, fotele i oprogramowanie. Jak tego nie cofną w rozwoju to już będzie dobrze. Yoke itp znam to mnie nie zaskoczy. No i cena, ale to może nie mieć związku z ewidentym dążeniem do potanienia kosztow produkcji. Czy moze nie być tanio niestety. Takie tam dywagacje bo skończyłem pielić ogródek . :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla 3 facelift 2023