Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla 3 Highland Standard czy Long Range
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="TKarol, post: 165759, member: 3865"] W środku tkanina z wersji SR wygląda lepiej niż pseudo alkantara w LR. Jakość dźwięku z głośników SR a LR po mimo dużej różnicy w ich ilości nie różni się znacząco. W LR jest lepszy bas bo ma subwoofer ale powoduje to że dominuje on nad innymi dźwiękami chyba że tego akurat szukasz w muzyce. SR zużywa mniej energii przez co jego efektywność jest największa dodatkowo degradacja baterii też jest dużo niższa niż w LR. LR używam od niedawna wcześniej przez pół roku jeździłem SR i jak przeczytałem Twój opis to zdecydowanie kupiłbym SR bo nie jest Ci potrzebny LR i szkoda tych pieniędzy. Ja kupiłem LR tylko dlatego żeby dostarczyć tej różnicy. W obu jeżdżę w trybie Chill więc przyspieszeniem się nie jaram. Zasięg w LR jest lekko większy ale tylko jak będziesz go ładował do 100% a tego nie będziesz robił często bo szkoda baterii. W SR będziesz częściej wyjeżdżał na 100% co finalnie daje Ci ten sam zasięg co LR przy 80%. W trasie czy Ty się będziesz doładowywał po 280 km czy po 350km to nie będzie mieć dużego znaczenia. Przemyśl to sobie bo rozsądek będzie przemawiał za SR a jak będziesz kupował sercem to bierz Performance nie LR. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla 3 Highland Standard czy Long Range