Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla 3 jaka wybrac
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 53820, member: 6"] Moim największym błędem było nie wzięcie białego wnętrza. Jestem zwolennikiem napędu na obie osie. Dobry tapicer samochodowy zrobi pięknie każde fotele za cenę porownywalną prawie do skóry w innych Markach Premium. Wegańsko wegetariańska skóra Tesli nawet nie szczypie w tyłek. Taki trend aby w aucie z eco napędem nie sadzać dupy na częściach ciała naszych braci mniejszych. Wystarczy, że ich zjadamy. Jeszcze się przez te prawie 3 lata nią nie nacieszyłem ( to pierwszy raz tak długo auto się nie nudzi), a już krótko po wypasieniu jej prawie na maxa, przyjdzie się z bólem rozstać. Performens jest chyba niziutka, LR w sam raz, SR Ekonomicznie uzasadniona. Wszystkie fajne. Moim zdaniem przy naszej/mojej jeździe, zasięgi wszystkich są wystarczające. Najwszechstroniejsza jest LR Performens najbardziej się wyróżnia. I każda Sroka swój ogon chwali a ja skoro dokupiłem boosta do LR, to powinienem wziąć Perf i białą w środku. To wiem teraz. I ostatnie... Skoro pytasz to, zamknij oczy i pomyśl, co by Ci sprawiło największą radochę i satysfakcję? Bo wszystkie są warte by je kupić. "sięgaj tam gdzie wzrok nie sięga" czytaj "jaki debet na koncie." żyje się raz i to krótko [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla 3 jaka wybrac