Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla 3 jaka wybrac
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="m0rwen, post: 53940, member: 1414"] Witam forumowiczów. W zeszłym roku się zastanawiałem nad tym. Od czerwca jeżdżę RWD i mnie przekonało, a jeszcze tu nie padło: - bateria bez niklu i kobaltu, mniejsza degradacja podobno, - ładowanie do 100% zawsze, więc nacodzień zasięg praktycznie ten sam, - ta mniejsza bateria szybciej się ładuje na SuC (wolniej spada moc ładowania pod koniec...?) nawet zdarzało mi się bić do 100% w trasie Tapicerka czarna ok, ale czyści się trudniej. No i jak zamawiałem to łapała się z hakiem pod dotację przy 50%vat. Ale jeździłem "czymś co miało powyżej 10s do setki". Po wakacjach w Polsce nie widzę problemu z zasięgiem, nawet jadąc z rowerami na haku. Ale nie jeżdżę służbowo w trasy. Generalnie używam Greenway, potem Orlen, SuC sporadycznie po drodze. Raz czy dwa tylko miałem pecha gdy przed nosem podłączył się ktoś do jedynego złącza ładowarki. Mam wrażenie, że ładowarek jest znacznie więcej i są szybsze niż jeszcze rok, dwa temu. Zobaczymy czego będzie przybywać prędzej: aut czy słupków. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla 3 jaka wybrac