Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla 3 opony całoroczne. A jesli nie to jakie felgi i czujniki TM3 2021
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Ciechan, post: 13893, member: 449"] tak samo jak zgubisz kluczyki i żeby odpalić auto potrzebujesz 3 fachowców i 2 godzin roboty, a złodziej do auta wchodzi w 7 sekund ;)) po prostu przybywa już przygotowany i warsztat też zwykle nie tnie Ci nakrętek flexem jak zapomnisz klucza z komórki - złodzieja nie obchodzi stan tych nakrętek ani Twojego auta po takiej operacji ;))) Warsztat też zwykle nie ma narzędzi takich jak ciekły azot, gameboy/walizka do odpalania auta, nożyce pneumatyczne, diamentowe flexy etc, bo ich nie potrzebuje zwyczajnie na co dzień - oni działają normalnym kluczem ;) a skąd wiadomo, że ci z nakrętkami nie tracą felg, to nie wiem ;)) 99,9% ludzi bez nakrętek też nie traci felg :)) nie można też policzyć, ile osób z nakrętkami zostało "porysowanych" po lakierze, bo złodziej się zdenerwował - ciężko utożsamić to z nakrętką w oficjalnych statystykach. Zobacz nawet na swoje wklejone zdjęcie - samochód trzeba było podnieść, podstawić cegły (niedługo materiały budowlane będą droższe niż te felgi jak tak dalej pójdzie z bańką w nieruchomościach tak btw ;))))), odkręcić kilkadziesiąt nakrętek, spakować koła etc. To jest dość czasochłonna operacja i wbrew pozorom potrzeba na nią więcej czasu niż na odjechanie autem. Te 4 nakrętki wg mnie nie zrobią różnicy, ale oczywiście każdy niech decyduje wg swojej oceny :) ja tylko napisałem pod rozwagę :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Tesla 3 opony całoroczne. A jesli nie to jakie felgi i czujniki TM3 2021