lookash_c

Pionier e-mobilności
Oj, zaraz będą głosy, że nowa potaniała i jeszcze minus dofinansowanie, to Twoja za droga ;-)

vwir

Pionier e-mobilności
Akurat na Performance ciężko złapać dofinansowanie. Ale brak FV to już duża strata finansowa dla wielu przedsiębiorców.

lookash_c

Pionier e-mobilności
Akurat na Performance ciężko złapać dofinansowanie. Ale brak FV to już duża strata finansowa dla wielu przedsiębiorców.
Faktycznie. Ale ja patrzę oczami "normalnego człowieka" (nie każdy ma działalność), ale za to mam KDR.

Jogur

Posiadacz elektryka
w ogóle rzadko się spotykam z kupcami prywatnymi w PL - zwykle kazdy w firmę wciąga (tez tak robiłem jak "potrzebowałem" kosztów)

Jogur

Posiadacz elektryka
Nie ma. Na EQS, Plaidy, Taycany i wszystko inne dadzą ;-)
to jest mistrzostwo świata durni-polityków - zamiast robić upusty z podatku na kazde posiadane dziecko (czyli tych, którzy zarabiają i mają dzieci) to się hołubi często dzieciorobów i płać-pod-stołem kombinatorów - tylko myślenie komuchów.

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
Masz rację, jak bysmy rzeczywiście dbali o demografię to system podatkowy powinien dawać ulgi podatkowe jak masz 3 i 4 może 5tkę dzieci
Wiecej to juz niekoniecznie