Tesla 3 SR a najem długoterminowy Arval

Kon

Nowy na Forum
Czy posiadanie Tesli w najmie ma jakieś ograniczenia w korzystaniu z Superchargerow, albo premium connectivity?

danielm

Pionier e-mobilności
domyślnie to oni są właścicielami auta a ty tylko kierowcą, ale wystarczy że przypiszą twoją kartę do samochodu albo przepiszą auto do Twojego konta. z reguły robią to bez problemu ale od czasu do czasu zdarza się że ktoś nie ma tego zrobionego i nawet nie wie że może, po miesiącu kończy mu się premium i się zastanawia co dalej

Piter

Posiadacz elektryka
Czy posiadanie Tesli w najmie ma jakieś ograniczenia w korzystaniu z Superchargerow, albo premium connectivity?
Jeśli sam zamówisz auto na swoim koncie to masz dostępność do wszystkich opcji w aplikacji jak właściciel. Finansujesz obojetnie gdzie: najem, leasing itp. Jeśli auto sfinansujesz z puli tych które wczesniej kupił Finansujący to bedziesz miał ograniczoną funkcjonalność (brak dodawania kierowców, brak statystyk ładowania) i wtedy musisz sie zwrócić za ich pośrednictwem o zmiane właściciela w Tesli.

solik

Pionier e-mobilności
Ja mam w Arvalu, do SC mam swoja karte na koncie Tesli a premium connectivity nigdy nie placilem (i nie wiem kto placi, ja nie mam doliczonego do faktury)

Nie moge dodawac dodatkowych kierowcow wiec pewnie mam jakies subkonto u nich, mail mam swoj

danielm

Pionier e-mobilności
Ja mam w Arvalu, do SC mam swoja karte na koncie Tesli a premium connectivity nigdy nie placilem (i nie wiem kto placi, ja nie mam doliczonego do faktury)

Nie moge dodawac dodatkowych kierowcow wiec pewnie mam jakies subkonto u nich, mail mam swoj
tak, kiedyś Arval bezczelnie reklamował się że internet premium dają (w czasach gdy w polsce był darmowy) więc teraz pewnie muszą Ci go opłacać :)