Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Tesla App 4.0.1
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Gandalf, post: 21094, member: 392"] Tak, wiem, w tych miejscach są też dobrzy ludzie, wiele robiący lub przynajmniej starający się byśmy na arenie międzynarodowej nie byli aż tak wielkim pośmiewiskiem. [I]"Psy szczekają, a karawana idzie dalej". [/I]Ukłony dla Pana ze spółki, którego nawet z imienia nie wymienię, żeby przypadkiem jego nie wymienili na B.M.W. Ale z drugiej strony, jak to mawiał na twitterze pewien średniowieczny poeta: [I]"z nimi nie ma współpracy, z nimi jest współudział"[/I]. Ja bym wolał gdyby zdolni ludzie zamiast się na to godzić, znaleźli sobie uczciwą pracę gdzie indziej. Pozorne ruchy by udawać, że coś się robi w temacie szeroko pojętej elektromobilności, po to tylko by można usprawiedliwić ruchy pieniędzy i przytulić dotacje. Ledwie trzy lata temu z okazji nadchodzącego COP24 jedna ze spółek oligopolu udostępniła flotę samochodów elektrycznych. Wiele czasu nie minęło, a po nich nie został nawet kołpak. Aplikacja do car-sharingu nawet miała swoje aktualizacje podczas gdy samochodów od miesięcy nie było. Ale to też dobra wiadomość, cokolwiek nie wymyślisz, czego akurat jakiś szwagier przypadkiem nie ma, to łykną jeśli tylko będzie kompatybilne z planem pozyskania jakichś środków. Oczywiście to będzie koniec końców za moje i Twoje pieniądze. Hm. Chociaż z drugiej strony te spółki teraz są zajęte topieniem pieniędzy w Izerę. Ale wracając do tematu. Schemat A nie zadziała właśnie dlatego, że się opiera na płacę -> wymagam. A jak oligopol sam udowadnia na każdym kroku, powyższe można sobie wsadzić tam gdzie pan może pana majstra pocałować. Zupełnie jak w tej [URL='https://forum.elektrowoz.pl/threads/fotowoltaika-a-taxi-dygresja.1114/']historii z pewnym taksiarzem[/URL]. Co więcej, optymalizacja autokonsumpcji jest po to żeby im nie płacić. Płacenie im za to że oni się upewnią, bym ja im mniej płacił... to nie brzmi dobrze 😅 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Tesla App 4.0.1