Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Tesla - awaryjność - co się zepsuło i po jakim przebiegu.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Kwas, post: 131810, member: 2482"] Wygląda bardziej jak czymś dosunięte z boku np podnośnikiem lub czymś. Gdyby spaść z krawężnika milimetr wyżej uszkodziłby inny element. Drugie pojawiło się również w takim samym miejscu po miesiącu jakieś 30cm bardziej z przodu. Niby byłem w obydwu przypadkach na serwisie w wawie, ale niby nie zauważyłem tego odrazu przy pierwszym myciu. Auto mam 3 miesiące, wiecie jak jest z nowym autem, raczej zawraca się uwagę na wszystko w tym czasie. A to raczej ciężko przeoczyć. Tylko ja nim jeżdżę i tylko w tesli warszawa był w serwisie. I co z tą biała plamką poniżej. I stawiałbym, że w chinach coś nie tak było z tym. - Te usterki jeśli takowymi są to po 4-6k. Co do usterek i serwisów. Od nowości: -Porysowane szyby i źle spasowany tylny słupek z klapą - fotki i bodyshop. -Ściąga od nowości - kazali przyjechać 350km. Jak przyjechałem powiedzieli że tylko stwierdzą i nie zrobią bo maszyna przechodzi serwis, oczywiście stwierdzenie trwało 2-3h. Zostawiłem na SuC (robili tam drogę, było wtedy mega ciasno). Poszedłem do Biedry wracam coś mnie tchneło żeby obejść do okoła. Patrzę zderzak przytarty dość mocno, czarne na dwie dłonie... Dobrze że ukraińce co robili drogę podjebali że to serwisant tesli wyjeżdzał innego ukraińca X'em, bo bym szukał wiatru w polu... ogólnie nic nie załatwiłem, jeszcze rozwalili auto. No ale wypadki się zdarzają.. Umówiłem się ponownie na geometrie. Przyjechałem. Czekałem bardzo długo chyba z 5h zanim się zajeli autem. Nic nie dało. dalej ściąga. Mam się umówić na sprawdzanie zawieszenia. Ale szczerze boję się już tam jechać. Czemu nie mam takich miłych wspomnień z serwisem jak wy..?. Po 8k -Zauważałem zacieki wewnątrz przedniego reflektora - do zgłoszenia [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Tesla - awaryjność - co się zepsuło i po jakim przebiegu.