Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Tesla - awaryjność - co się zepsuło i po jakim przebiegu.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="tuwxyz, post: 133764, member: 56"] TM3 LR 2021 marzec 2021.05 (wady zgłoszone przy odbiorze, serwis mobilny) Zaprawki tylny zderzak Zaprawki zawiasy tylnych drzwi (były niepomalowane) Regulacja prawych tylnych drzwi 2022.07 Słupek lewych drzwi - luźne elementy wew. (sam rozwaliłem - naprawili za darmo) Czujniki ciśnienia i temperatury płynu chłodniczego (akcja serwisowa) o-ring podnośnika tylnej klapy (akcja serwisowa) 2023.02 Słupek lewych drzwi - luźne elementy wew. (powtórka z rozrywki) Wyważenie i geometria kół (przy wymianie opon ścięte krawędzie zewnętrzne na przedniej osi) 2023.10 Wymiana podnośnika szyby w prawych przednich drzwiach (wolno podnosiło szybę) Filtry kabinowe (tylko zakup - sam wymieniałem) 63kkm - wszystkie naprawy w ramach gwarancji, zapłaciłem tylko za filtry kabinowe UPDATE: 2024.02 right front upper control arm assembly left front upper control arm assembly link latteral left lower front link latteral right lower front geometria 0PLN - wymiana w ramach gwarancji, bo zaczęło hałasować 64.6 kkm [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Tesla - awaryjność - co się zepsuło i po jakim przebiegu.