Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
TESLA - ciekawostki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 54228, member: 89"] Moim zdaniem jednak wypunktował, że "dziennikarz" motoryzacyjny zamiast , ok może i wylać swoje żale na to jak zwykłemu klientowi trudno by się było w takiej sytuacji odnaleźć ale gdzieś w treści opisać też jak to można w prosty sposób rozwiązać, zrobił tylko to pierwsze. Kto tak jeździ elektrykami? Może ktoś 1-2 razy zrobi taką trasę ale później się nauczy i będzie koniec jego problemów. Bardzo mi się podoboało porównanie do przejazdów zbiorkomem. Jak ja jadę do obcego miasta, to sprawdzam jak się tam poruszać, a nie wsiadam w tramwaj i zaczynam jęczeć, że nie wiem gdzie kupić bilet albo, że dostałem mandat za brak, a chciałem kupić w środku, a jednak się nie da :p Oczywiście zgadam się, że większość producentów EV robi sobie jakieś jaja z planowania tras. Pojawia się jednak pytanie, jak kupujesz to auto, skoro nie sprawdziłeś w salonie jak zaplanować trasę? Jak wsiadłem do Ioniq5 w trakcie touru elektrowozu, to jedna z pierwszych rzeczy, o których rozmawialiśmy to planowanie trasy. Tutaj "dziennikarz motoryzacyjny" wsiada do EV i on biedny nie wie, że infrastruktura ładowania w PL jest w powijakach i planuje sobie trasę bez sprawdzania czegokolwiek, a jak auto wybiera mu ładowarkę na MOP w przeciwnym kierunku, to on jedzie tam jak baranek na rzeź, bo bidula nie wie. Kaman... To są przecież artykuły pisane na zlecenie koncernów paliwowych i producentów ICE, bo to od nich ten "dziennikarz" ma pensję. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
TESLA - ciekawostki