Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
TESLA - ciekawostki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 71950, member: 6"] To jakas obsesja te czujniki. To tak jakby to było.... Nigdy im nie wierzę i nigdy nie są pwene na100%. Dlatego mając te czujniki, dołożyłem kamerę na zderzak. Bo czujnik nic nie da jak jest wysoki krawężnik i będziesz szorował spoijlerem po betonie a kamerka go zobaczy. Tył jest ok. Przód jw czujniki mogą sobie zabrać ale kamerka by się przydała. Po za tym Tesla dodala bez podnoszenia ceny (trzeba było wtedy brać) 4 % zasiegu 0,5 sek do setki (nie pisze o boost), podwójne szyby, elektr bagażnik, grzanie kierownicy, pompę ciepla itd... Kupę funkcjonalnosci, poczynając od trybów , widokow z kamer, itp itd. I to wszytko, w, ramach ceny bez dopłat za pakiety itd.. Kupę czasu ludzie korzystali za damski fiut.. z Premium Connectivity, byly referrale, darmowe ładowania Zabrala nieliczne rzeczy, haczyki, dywanik frunka, duperele jak poduchę pod lędźwia pasażera i te nieszczesne czujniki i radar. Wg mnie bilans jeszcze nie jest nawet na zero. Jestem dlużnikiem Tesli Problemem, który jest przeszkodą, abym się w Tesli zakochał jest niedotrzymanie slowa w temacie FSD. Tu nie tyle chcę np zwrotu kasy, czy mam pretensje ze mnie oszukano ( nie byla to przysięga) ale jest mi przykro, iż szanse przez uwarunkowania zew i wew. oceniam na bliskie zeru. I nie sądzę abym byl zadowolony, a jak byłem swego czasu, gdy mojaTm3 LR przez jakiś błąd jeździła jak w Kalifornii sama na trasie. . [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
TESLA - ciekawostki